Esteu aquí

Associació d'Ajuda a la Defensa d'Animals de Llavaneres


Associació sense ànim de lucre que es dedica a la alimentaciò, control sanitari i esterilització dels gats del carrer.

Dades de l'entitat

Nom
Associació d'Ajuda a la Defensa d'Animals de Llavaneres
Adreça
Avinguda de Catalunya, 56
Codi postal
08392
Població
Sant Andreu de Llavaneres
Comarca
Maresme
Telèfon
616546154
Adreça de correu electrònic
Àmbit
salut pública
Nombre de socis
25
Quota
80 anuals
Data de constitució de l'entitat
21-09-2009
nif
G65257842
Núm. registre local d'entitat
50
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
3772010

Qui som

Ramon Moragas Malpica
President
Josep Maria Beltrol
Vicepresident
Marga Blanch Nieto
Secretària general
Paquita Graupera
Tresorera

Enllaços interessants

Pagina facebook Associaciò ADALL

SOS ADALL

Les finances d’Adall estan en números vermells! Com ja hem comentat, el 2020 ha estat un any molt difícil per tothom però especialment per les associacions i protectores d’animals. Quan l’economia no va bé son les primeres en notar els seus efectes adversos. No es cap secret que Adall te pocs socis i pocs teamers. Ens ajudàvem de les fires en les que muntàvem la nostra paradeta per aconseguir un extra de diners i poder fer front a l’alimentació de les colònies de gats del nostre poble.

Fes de Rei Mag !!!

Si ens vols ajudar a que els nostres gatets del poble també tinguin reis, nomes cal que passis pel carrer de Munt entris un moment a la botiga Clarel. Pots col·laborar amb una llauneta o una mica de pinso. També pots donar-te d’alta al nostre Teaming. Nomes per un euro al mes. Els gats del carrer demanen molt poc: una mica de menjar i una mica de compassió. No els hi neguis! Gràcies en nom d’ells!

Bon 2021

Aquest any que deixem enrere ha estat molt complicat i difícil per tothom! Per això, simplement, volem que el 2021 sigui millor. A tots els nostres amics, socis, voluntaris, col·laboradors i simpatitzants gràcies per ser-hi! Que el 2021 ens porti sobretot salut per continuar amb la nostra tasca!!!

No em regalis!

Ja sabeu que quan s’acosten les festes, el missatge de les protectores d’animals sempre es el mateix: No compreu animalets per regalar! Aquestes entitats, com ara la nostra, denunciem que la meitat dels animals que es regalen per Nadal i Reis acaben abandonats! Hi ha una manca de consciència sobre la responsabilitat que suposa tenir una mascota a casa. Es regala com un caprici o un impuls més que un compromís real. No es un regal de Nadal, es per a tota la vida. Tenir un animal de companya no es un joc.

Agraïment!

Hem encetat ja el mes de desembre i ens toca començar a fer balanç! Ha estat un any molt dur des de tots els punts de vista però Adall ha continuat lluitant, com sempre, per els gats del nostre poble que viuen el carrer. Avui volem agrair públicament el gran ajut que ens ha donat una associació com la nostra radicada a Barcelona: Gats de Gràcia.

Rescatats del carrer

La primera onada de la pandèmia del covid-19 aquesta passada primavera, va trastocar tots els plans d’esterilitzacions a les colònies de gats de nombrosos municipis com el nostre. Hores d’ara, encara en paguem les conseqüències. Han aparegut nombroses ventrades no desitjades i ha estat impossible trobar cases d’acollida per socialitzar els gatets petits i evitar que haguessin de romandre en els carrers. La nostra associació ha gestionat al voltant d’una vintena d’adopcions en famílies particulars i l’ingrés en refugis de protectores els que no han tingut tanta sort.

INCREIBLE !!!

Si, per increïble que sembli hi ha un veí del carrer Josep Pla de Llavaneres que es dedica a posar agulles en trossos de salsitxes perquè els pobres animals que circulen per aquesta zona siguin víctimes d’una mort segura si intentant menjar-se-les. La policia local ja està informada d’aquest acte de maltractament animal que pot comportar al seu autor una pena de presó.
Compte als veïns que tinguin gats i gossos que circulin per aquesta zona: carrer Josep Pla. Casas de La Llave de Oro.

Només 1 euro

Si ens vols ajudar sense que te n’adonis, FES-TE TEAMER
Només aportaràs 1 euro al mes, fins que tu vulguis. La grandesa del TEAMING es això, la participació col·lectiva. Ajuda’ns amb 1 euro al mes. Tenim cura dels gats del teu poble!!!

Cal esterilitzar!

Un cop passat l'estiu insistim en la necessitat d’esterilitzar les nostres mascotes, especialment els gats, que acostumen a sortir de forma més incontrolada de casa si tenen oportunitat. Evitarem així, molts problemes i sobretot la proliferació de cries incontrolades.
Us adjuntem un cartellet en el que s’enumeren els aspectes mes destacats que solucionen les esterilitzacions.

Molt agraïts

Adall vol agrair públicament la col·laboració de la botiga Clarel del carrer de Munt i de les seves responsables: Sandra, Carmen, Montse i Estefania per recollir aliments, (pinso i llaunes) destinats a les colònies de gats abandonats del nostre poble. Elles, amablement, informen als seus clients de la possibilitat de participar des de la mateixa botiga en aquesta tasca tan beneficiosa per la nostra associació que compte amb uns recursos molt escassos per poder mantenir tots els animalons dels que s’ha de fer càrrec diàriament.