Esteu aquí

Associació d'Ajuda a la Defensa d'Animals de Llavaneres


Associació sense ànim de lucre que es dedica a la alimentaciò, control sanitari i esterilització dels gats del carrer.

Dades de l'entitat

Nom
Associació d'Ajuda a la Defensa d'Animals de Llavaneres
Codi postal
08392
Població
Sant Andreu de Llavaneres
Comarca
Maresme
Adreça de correu electrònic
Àmbit
salut pública
Nombre de socis
25
Quota
80 euros anuals
Data de constitució de l'entitat
21-11-2009
nif
G65257842
Núm. registre local d'entitat
50
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
3772010

Qui som

Josep Maria Beltrol
President
Cristina Morales
Secretària general

Enllaços interessants

Pagina facebook Associaciò ADALL
Col·laboració amb el grup ADALL a la plataforma "TEAMING". És una petita aportació econòmica i mensual que ens ajuda a donar oportunitats als nostres gats.
Pàgina Instagram de l'Associació

Neteja a fons d'una de les colònies

Aquí us ensenyem l’abans i el després d’una de les colònies de Llavaneres.

Algunes de les voluntàries d’ADALL van passar tot el dissabte al matí netejant a fons aquesta colònia plena d’escombraries que la gent llença indiscriminadament.

Malgrat que a les fotografies no s’arriba a apreciar l’estat en el que estava, perquè us pugueu fer una idea, van arribar a treure més de 4 bosses industrials de residus.

L' Osher en adopció

Hola a tothom

Bon Nadal i Feliç Any Nou

Bones festes de part de tots els voluntaris d’ADALL.

Respecteu els gats !!

Està més que demostrat que els gats cacen per instint no perquè tinguin gana! Ja sabem que hi ha persones que no els agraden gaire, però com a mínim, els preguem que els respectin. Els gats compleixen una funció forçà important en un poble com el nostre! Sens dubte ens ajudem a mantenir-nos lliures de rates! Malauradament encara hi ha gent que creu que no cal donar-los menjar perquè segons l’antiga creença popular, els gats haurien de menjar-se les rates que cacen! Gran error! Si els gats s’alimentessin de rates si que podrien emmalaltir i suposaria aleshores un problema sanitari.

Gatets!

Quant no hem pogut trobar a temps una gata prenyada i esterilitzar-la, arriben els petitons i això es el que passa a vegades.
Aquí teniu una cadellada nascuda al jardí particular d’una urbanització de Llavaneres. Els gatets foren recollits per un membre d’Adall i estan en acollida a punt de ser adoptats. La mare ja està esterilitzada. Preguem a tots els veïns que si veieu sovint una gata pels voltants de casa vostra, aviseu sanitat al nostre l’Ajuntament i posarem en marxa l’operatiu corresponent per evitar que hi hagi naixements incontrolats al carrer.

Moltes Gràcies!

Moltes Gràcies!

Així de lluïda va estar la nostra paradeta de Sant Jordi ! Cal donar les gràcies a tots els veïns que ens van ajudar i van fer possible la venda de les roses i dels llibres que permeten a l’associació anar-se mantenint per tenir cura de les colònies de gats, on dia a dia ens esperen els nostres estimats peluts.
La veritat es que sortosament, tenim gent incondicional i fidel que ens visita cada any i que
ja ha convertit en una tradició col•laborar amb l’estand d’Adall per Sant Jordi!
Moltes gràcies a tots!!!

Sant Jordi solidari!!!

Com cada any ADALL munta una paradeta per el dia de Sant Jordi! Es tracta de fer una mica de dinerons per ajudar als peluts del nostre poble. Amb la venda de les roses aconseguim pagar el pinso que necessitem per donar de menjar als gats de les colònies que controlem al municipi.
També es imprescindible tenir un remenen per si cal alguna cura veterinari de la que Adall s’hagi de fer càrrec.
Us esperem com sempre al carrer de Munt! Ajudeu-nos comprant una rosa solidària!!!

Necessitem ajuda !!!

No només ajuda econòmica també ajuda física per poder dur a terme la nostra tasca d’alimentar i tenir cura dels mes de 200 gats que tenim repartits per les diferents colònies del nostre municipi.
Els pocs que ens ocupem d’aquesta feina diària som ja força grans i necessitem un canvi generacional. Sovint hem fet crides per aconseguir nous voluntaris/voluntàries però sense cap èxit. Fins i tot el nostre Ajuntament ha fet d’altaveu per trobar alguna persona disposada a ajudar-nos però tampoc en aquest cas hi ha hagut sort.

Activitat Adall 2022

En aquest breu resum volem deixar constància de l’activitat que ha dut a terme la nostra associació en aquest any que acabem de deixar enrere. Us informen de les dades mes significatives.

Bones Festes

Mireu qui us felicita enguany el Nadal. Una gateta rescatada del carrer mig morta, la Ninna! Actualment viu molt feliç a la Cerdanya i es posa així d’artística perquè els seus papis li facin la foto. L’acompanyen els altres dos rescats: el Poppi i el Mimiu.
Amb aquesta bonica imatge Adall desitja a tots els seus socis, teamers, voluntaris, col•laboradors, simpatitzants... un Bon Nadal i un Feliç 2023.
Tot i que, cada dia, ho tenim més difícil, nosaltres intentarem seguir! Moltes gràcies per fer-nos costat!!!